Zahvala UHBDR-154. na potpori u izdavanju monografije

UHBDR-154. zahvalio Gradu Novigradu, TZG-u i Aminessu na potpori u izdavanju monografije

 
 
 
 
 
Predstavnici Udruge hrvatskih branitelja Domovinskog rata 154. brigade Hrvatske vojske (UHBDR-154.) uručili su u novigradskoj Gradskoj vijećnici nedavno izdanu monografiju „154. brigada Hrvatske vojske u Domovinskom ratu“ predstavnicima Grada Novigrada-Cittanova, novigradskog TZG-a i tvrtke Aminess hoteli i kampovi (Laguna Novigrad d.d.). 

Monografije s posvetom su u znak zahvalnosti za pomoć u njezinu izdavanju, kao i potporu Udruzi, uručili gradonačelniku Anteu Milosu, predsjednici Gradskog vijeća Katarini Nemet, direktorici TZG-a Vesni Ferenac, predsjednici uprave Aminessa Zrinki Bokulić, te direktoru marketinga i prodaje ove tvrtke, Mladenu Kneževiću. Istom prigodom pet primjeraka monografije uručeno je novigradskoj Gradskoj knjižnici odnosno njezinoj ravnateljici Moreni Moferdin, a jedan primjerak namijenjen Muzeju Lapidarium preuzela je njegova ravnateljica Jerica Ziherl.

UHBDR-154. ovom su prigodom predstavljali predsjednik Mato Magdić, tajnik Zlatko Gavran, te članovi središnjice udruge Mato Gavrić i Bruno Balanzin. Uručujući monografije predsjednik Magdić zahvalio je još jednom svima onima koji su pomogli njezino izdavanje, te na taj način pomogli da se otrgne zaboravu uloga i doprinos hrvatskih branitelja s ovih prostora u Domovinskom ratu. Važnost da se to vrijeme i njegovi akteri trajno zabilježe i dokumentiraju, naglasio je i gradonačelnik Milos, čestitajući ovom prigodom svima koji su sudjelovali u pripremi i realizaciji ovako vrijedne monografije.

Izbornik